Om mig og Fokus i livet

Om mig og Fokus i livet

Uddannelsesmæssig baggrund

Mit navn er Tanja Staal Wegner.

Jeg er uddannet Kandidat i pædagogisk psykologi (MA in Educational Psychology) på Aarhus universitet. Min nysgerrighed og lyst til at lære noget nyt, har medført at jeg har flere nationale såvel som internationale uddannelser og kurser bag mig.

Jeg har igennem mine uddannelser specialiseret mig i positiv psykologi og er senest blevet uddannet i dette på Harvard Medical School i USA. Jeg har desuden deltaget i flere uddannelses forløb, ledet af to af USA’s førende forskere inden for styrkebaseret udvikling og coaching, Ryan Niemic og Donna Mayerson fra VIA institute on character. Derudover har jeg taget en uddannelse som Certified Coach Practitioner i New York.

Før min kandidatgrad er jeg uddannet sygeplejerske og har over 15 års erhvervserfaring blandt andet fra psykiatrien, operationssygeplejen og privat praksis.

Gennem hele mit arbejdsliv har jeg specialiseret mig inden for undervisning, kommunikation, forandringsprocesser, coaching, implementering af trivselsfremmende tiltag og relationsarbejde, og har bred erfaring indenfor dette i det offentlige og det private.

 

Min mission

Gennem mine professionelle samtaler, undervisning og forskningsbaserede viden, ønsker jeg at inspirere dig! Jeg ønsker at være en positiv rollemodel og derfor lægger jeg vægt på at anvende mine personlige styrker i mit arbejde.

Du kan derfor forvente et ægte engagement, hvor jeg er ærlig, imødekommende, humoristisk og fyldt med energi når vi arbejder sammen. Jeg tilbyder dig støtte og værktøjer til at skabe positive forandringer og fokus i livet, samt at finde balancen mellem dit arbejds- studieliv og privatliv.

Mit mål er at mine klienter får hjælp til at realisere deres drømme og nå deres mål i livet såvel privat som arbejdsmæssigt. Kodeord som:  personlig blomstring, selvtillid, glæde og trivsel i hverdagen, er klart på agendaen.

Tanja Staal Wegner, Kandidat i pædagogisk psykologi

 

Hvem er jeg privat

Jeg er 41 år, energisk og har stort mod på livet. Af natur er jeg nysgerrig og glad, og jeg trives bedst når jeg udfordres og udvikles kontinuerligt. Motion og bevægelse spiller en vigtig rolle for min motivation og mit engagement i hverdagen og i min fritid dyrker jeg Goju- Ryu karate. Jeg er desuden instruktør på et børnekaratehold. I min træning lægger jeg vægt på både fysiske udfordringer samt meditative teknikker, koncentrations- og opmærksomhedstræning.  .

Jeg er gift med Lars, der er direktør i en international Biotech virksomhed. Sammen har vi Maja på 10 år og Villas på 9 år. Vi bor i Solrød Strand, i et hus, vi selv har tegnet og bygget med vores egne hænder.

 

Uddannelse

2013 Coaching in Leadership and Healthcare  – Harvard Medical SchoolTHE INSTITUTE OF COACHING AT MCLEAN HOSPITAL – Tracks: 1: Robert Kegan, Overcoming the Immunity to change and 2: Richard M. Ryan, Self-Dertermination and motivation theory.
2013 Harvard Medical School
Meditation and Visualization Practices for Everyday Living and Well-being and the Enhancement of Peak Performance.
2013 VIA PRO, VIA Institute on Character
Creating A Strength Based Life.
2013 VIA PRO, VIA institute on character
Building Strengths: Tools for Working with Clients and Employees.
2013 Certified Coach Practitioner
Certified Coach Federation, New York.
2010-2013 Kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi ved Aarhus Universitet
2009-2010 Suppleringsuddannelsen til kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi
2009 Kursus i livsstilsrådgivning – Den motiverende samtale
2008 Kursus i positiv kommunikation, ved lægeforeningen
2005 Klinisk videreuddannelse for operationssygeplejersker på Rigshospitalet
2003 Specialerettet uddannelse for operationssygeplejersker
1999-2002 Sygeplejerskeuddannelsen Fyns amts sygeplejeskole i Svendborg
1993-1995 Social- og sundhedsassistent uddannelsen

 

Seneste udgivelser

2012: Ejdesgaard, A. og Wegner, S. T. Navigationen mellem flow og stress som vejen til trivsel i studielivet. En analyse af hvordan flowoplevelser har betydning for universitetsstuderendes trivsel.

2013: Andersen, Ø, F., Tousig, E. og Wegner, S. T. (In print) videnskabelig artikel om trivsel i uddannelseslivet.


Modtag mit nyhedsbrev

Du modtager en bekræftelsesmail om lidt.