Supervision, foredrag og samtalegrupper

Supervision, foredrag og samtalegrupper

 

Jeg tilbyder supervision, foredrag og gruppesamtale- forløb som udbydes løbende eller tilrettelægges “custom made” efter ønske, samt coachingforløb til medarbejdere med stress eller andre trivselsrelaterede udfordringer.


 

Supervision

Jeg tilbyder korte såvel, som længerevarende supervisionsforløb, til medarbejdere og ledelse, i offentlige institutioner, private virksomheder og foreninger.

Jeg tilbyder både supervisionsforløb enkeltvis eller i grupper. 

​Supervisionen tager udgangspunkt i deltagerens egne udfordringer og erfaringer, og gennem forskellige samtaleteknikker og fortællinger, arbejder vi sammen, målrettet med at finde ny inspiration og nye handlemuligheder. Eksempler på typiske supervisions-foci kunne være:

  • Faglig fordybelse – nye faglige vinkler og udviklingsområder
  • Opmærksomhed på den personlige involvering og “ramthed”
  • Hjælp til at styrke trivsel, teamindsats og kollegialt samarbejde

 

Samtalegrupper (Metakognitive eller DAT)

Jeg tilbyder jævnligt effektive gruppeforløb. Disse henvender sig særligt til dig, der lider af

  • Stress, angst, tristhed, depression, ensomhed eller har en personlighedsforstyrrelse
  • Overdreven bekymring og tanker som kører i ring og gør, at du har svært ved at finde ro og fungere optimalt i hverdagen
  • En tendens til at “tygge drøv” på problemerne og spekulere dig selv ned i et “sort hul”, føler du hænger fast i en negativ spiral, hvor verden verden udenfor bliver begrænset til “enten eller” (sort/hvid tænkning)

Metakognitiv gruppeterapi kan hjælpe dig til at skabe overblik over den situation, du befinder dig i, så du kan blive fri for unødige bekymringer og psykisk lidelse.

DAT (Dialektisk adfærdsterapi). Der planlægges DAT-gruppeforløb slut 2022. (hvis du ønsker at blive skrevet op, så skriv til mig)

Dialektisk adfærdsterapi arbejder med færdighedstræning indenfor fire områder:

  • Bevidst nærvær
  • Krise færdigheder
  • Relationsfærdigheder
  • Følelsesregulering

Kontakt mig for nærmere information eller dialog om hvad der er det rigtige for jer/dig.

På tanja@fokusilivet.dk eller +45 51948470

Krav til deltagerne: Du skal være motiveret til at indgå i en gruppe med ligesindede. Hvis du lider af svær psykose, svær OCD eller er akut selvmordstruet anbefaler jeg individuel psykologhjælp.

 

Workshops til virksomheder

Jeg tilbyder også foredrag og udviklingsforløb “custom made” efter ønske, samt coachingforløb til medarbejdere med fx. stress eller andre udfordringer og/ eller gruppe-coaching-sessioner.

Kontakt mig gerne for yderligere information og ønsker på tanja@fokusilivet.dk

 

 

 


Modtag mit nyhedsbrev

Du modtager en bekræftelsesmail om lidt.