Jeg tilbyder

Positiv psykologisk coaching

Positiv psykologisk coaching

Du skal vælge et trivselsforløb hos mig, fordi jeg arbejder målrettet med teknikker, som er videnskabeligt validerede.

Jeg arbejder med trivselsstrategier og positiv psykologisk coaching på et forskningsbaseret grundlag, og altså med hvordan vi skaber rammerne for et liv med mere trivsel, engagement, energi og mening.

Læs mere >

Udvikling af personlige styrker

Metakognitiv terapi

Op mod 400.000 danskere påvirkes dagligt af overdreven negativ tænkning, bekymringer og angst eller angstlignende symptomer.

Metakognitiv terapi er en nyere evidensbaseret terapiform til effektiv behandling af blandt andet stress, angst, sociale fobier og depression. En del af metoden sigter mod, at fastholde sine dagligdags aktiviteter og engagement i hverdagen, som et led i behandlingen.

Jeg kan lære dig, hvordan det er muligt, at forholde dig til dine tanker, følelser og bekymringer på en mere hensigtsmæssig måde, så du kan genvinde glæden, overskuddet og lysten til hverdagen og til livet.

Foredrag, temadage og kurser

Supervision og gruppeterapi

Supervison

Mit mål og det jeg gør bedst, at hjælpe jer til, at (gen)skabe glæden over hverdagen og bidrage kontruktivt i udviklingen af et bæredygtigt arbejdsmiljø, med energiske, glade og motiverede medarbejdere. Så lad mig hjælpe jer med, at udvikle jeres arbejdsplads.

Jeg tilbyder korte såvel, som længerevarende supervisionsforløb, til medarbejdere og ledelse, i offentlige institutioner, private virksomheder og foreninger.

Gruppeterapi

Mine effektive gruppeforløb. Disse henvender sig særligt til dig, der lider af

  • Stress, angst, depression herunder også fx. helbredsangst og socialangst
  • Overdreven bekymring og tanker som kører i ring og gør, at du har svært ved at finde ro og fungere optimalt i hverdagen
  • En tendens til at “tygge drøv” på problemerne og spekulere dig selv ned i et “sort hul”, føler du hænger fast i en negativ spiral, hvor verden verden udenfor bliver begrænset til “enten eller” (sort/hvid tænkning)

 


Modtag mit nyhedsbrev

Du modtager en bekræftelsesmail om lidt.