Om mig

Om mig

Uddannelsesmæssig baggrund

Mit navn er Tanja Staal Wegner.

Jeg er uddannet Kandidat i pædagogisk psykologi på Aarhus universitet. Min nysgerrighed og lyst til at lære noget nyt, har medført at jeg har flere nationale såvel som internationale uddannelser og kurser bag mig.
Jeg har har speciale i positiv psykologi (også kaldet trivselspsykologi) og er senest blevet uddannet i dette på Harvard Medical School i USA. Jeg har desuden deltaget i flere uddannelses forløb, ledet af to af USA’s førende forskere inden for styrkebaseret udvikling og coaching (Ryan Niemic og Donna Mayerson).

Derudover er jeg uddannet coach (i USA) og metakognitiv terapeut (v. Adrian Wells). Jeg har desuden en uddannelse i dialektisk adfærdsterapi (DAT) samt  en 1-årig uddannelse som åndedrætsterapeut.
For mere info om min ånderætsterapi besøg gerne min facebookside: https://www.facebook.com/Dit-åndedræt-108512521766643/ mens du venter på lancering af min tillægside: www.ditåndedræt.dk (på vej)

Før min kandidatgrad, arbejdede jeg som sygeplejerske og har over 15 års erhvervserfaring blandt andet fra psykiatrien, operationssygeplejen og privat praksis.
Gennem hele mit arbejdsliv har jeg specialiseret mig inden for undervisning, kommunikation, forandringsprocesser, coaching, terapi og relationsarbejde, og har bred erfaring indenfor dette i det offentlige og det private.

 

Min mission

Gennem mine professionelle samtaler, undervisning og forskningsbaserede viden, ønsker jeg at inspirere dig! Jeg ønsker at være en positiv rollemodel og derfor lægger jeg vægt på at anvende mine personlige styrker i mit arbejde.
Du kan derfor forvente et ægte engagement, hvor jeg er ærlig, engageret, humoristisk og nærværende når vi arbejder sammen. Jeg tilbyder dig støtte og værktøjer til at skabe positive forandringer og fokus i livet, samt at finde balancen mellem dit arbejds- studieliv og privatliv.

Mit mål er at mine klienter får hjælp til at skabe større trivsel i hverdagslivet – såvel privat som arbejdsmæssigt. Kodeord som: Aktiv krop og sjæl, personlig blomstring, selvtillid, glæde og trivsel i hverdagen, er klart på agendaen.

 

Seneste interviews & udgivelser

2021: Indslag RADIO 4 den 17/4 Interview om “likehunting” på digitale medier

2018: Indslag i TV2 Nyhederne kl. 19 den 24.02.2018; De unger frygter at gå glip af noget, Se en amatøroptagelse af interviewet her: https://www.facebook.com/Fokusilivet/videos/964573963717523/

2018: Live interview i TV2 NEWS kl. 07.00 den 24.02.2018; Unge er stressede og har koncentrationsbesvær. Se en amatøroptagelse af interviewet her: https://www.facebook.com/Fokusilivet/videos/964375340404052/

2017: BOG: Robusthed i praksis – Individuelt og kollektivt (red) Mygind og Ørsted Andersen, Kapitel 4. Opbygning af mentale muskler og robusthed skrevet af Tanja Staal Wegner

2017: ARTIKEL: HELLE FOR EN HOBBY – Styrk og støt dit barn af Kicki Thomsen på bagrund af interview med Tanja Staal Wegner

2016: ARTIKEL: Eurowoman – Fear of missing out – 7 trin til at slippe af med FOMO af Sofie Hviid interview med Tanja Staal Wegner, Læs artiklen her https://www.alt.dk/artikler/sadan-slipper-du-af-med-fomo

2016: ARTIKEL: Eurowoman – Sådan motiverer du dig til møgopgaverne af Sofie Hviid interview med Tanja Staal Wegner, Læs artiklen her: https://www.alt.dk/artikler/sadan-motiverer-du-dig-til-mogopgaverne

2012: SPECIALEAFHANDLING: Ejdesgaard, A. og Wegner, S. T. Navigationen mellem flow og stress som vejen til trivsel i studielivet. En analyse af hvordan flowoplevelser har betydning for universitetsstuderendes trivsel.


Modtag mit nyhedsbrev

Du modtager en bekræftelsesmail om lidt.