Positiv psykologisk coaching

Positiv psykologisk coaching

 

Du lærer hvordan du via simple værktøjer, bliver bedre til, at navigere i og håndtere dagligdagens konflikter, stress og travlhed, samtidig med, at du oplever øget selvtillid, energi, personlig blomstring, succes og glæde i hverdagen. Du får redskaber til, at (gen) finde gnisten, modet, motivationen og begejstringen for livet og det du gør.

 

 

Du skal vælge et coachingforløb hos mig, fordi mit mål er, at hjælpe dig med at realisere dine drømme og nå dine mål i livet, arbejdsmæssigt såvel som privat. Desuden arbejder jeg inden for rammerne af den positive psykologi, hvilket betyder, at jeg i min praksis, arbejder på et forskningsbaseret grundlag, og anvender teknikker som er videnskabeligt validerede og dermed teknikker, der virker!

Jeg hjælper dig med at,

 

 • Bryde med stress, modløshed, manglende energi, dårlige vaner og spiraler af negative følelser.
 • Navigere i din komplekse og travle hverdag og skabe, det for DIG, optimale liv, med fornyet energi, overskud og tid til, det du virkelig brænder for.
 • Udvikle troen på dig selv, og de beslutninger du træffer, og blive mere robust, i forhold til, at klare livets udfordringer.
 • Sætte pris på, samt opleve mere nærvær, engagement, positive følelser og inspiration, i forhold til, det du gør, og dem du er sammen med.
 • Opleve meget mere positiv energi, trivsel og glæde i hverdagen – på tværs af alle kontekster i dit liv.
 •  Finde din passion i livet – Få afklaret hvad du brænder for, og få konkretiseret og prioriteret dine mål for dit arbejds- såvel som privatliv.

 

Et typisk coaching forløb

På baggrund af vores første coachingsession, kan vi sammen evaluere på, om vi har været i stand til at skabe en god, tillidsfuld samarbejdsrelation, og om vi skal fortsætte vores samarbejde eller ej. Det efterfølgende coachingforløb strækker sig typisk over 5-10 sessioner fordelt på 5-20 uger, alt efter hvilken problemstilling der er tale om. Oftest kan du regne med, at nu længere du har haft et problem eller et uindfriet ønske, des mere opmærksomhed kræver det og desto længere tid tager det som regel at arbejde med det.

Udviklingsarbejde og forandringsprocesser kræver tid, og en aktiv indsats fra din side, og personlig udvikling foregår ofte i ryk med både fremskridt og stilstand, det er dog ikke usædvanligt, hvis du allerede efter første session, oplever mærkbare fremskridt og at knuden ligesom føles mere løs, dette gælder dog ikke for alle.

Min præstation afhænger af dit engagement, og din villighed til at arbejde med dig selv. Jeg arbejder meget praktisk og øvelsesbaseret, og hver coachingsession afsluttes med, at vi sammen, formulerer en opgave (noget du skal arbejde med) til næste session. Formålet er således også at du ved afslutningen af dit forløb har samlet din personlige  værktøjskasse som du kan anvende fremover.

Hvad er positiv psykologi og hvorfor virker det som coachingmetode?

Kort fortalt er Positiv psykolog en samlet betegnelse for en lang række forskningsområder inden for psykologien, der deler det fælles videnskabelige mål, at udforske, hvordan vi som mennesker, opnår et mere fuldendt liv. Den positive psykologi beskæftiger sig blandt andet med spørgsmål som:

 

 • Hvad er det der giver mening og gør livet værd at leve?
 • Hvordan bliver vi mere robuste overfor livets udfordringer fx stress?
 • Hvordan opnår vi det vi ønsker?
 • Hvordan får vi succes med det vi gør?
 • Hvordan opbygger og vedligeholder vi positive følelser, og givende, kærlige sociale relationer?

Positiv psykolog er altså en videnskab om, hvordan vi som mennesker udvikler os, trives, opnår det vi ønsker os, og yder vores bedste i alle livets sammenhænge.

Læs mere >

 

 

Læs mere >


Modtag mit nyhedsbrev

Du modtager en bekræftelsesmail om lidt.