Referencer

Udsnit af mine kunder …

Pensionistcenteret Parkhuset

***

Ballerup kommune

***

Handelsbanken

***

Henrik Leslye.dk

***

OK Benzin

***

Rønneholm Byggelegeplads

***

Rødovre kommune

***

PS Contact

***

Jonstrupvang- Bebyggelsen

***

Roskilde kommune

***

Convatec  

***

Odense kommune 

***

 Vesthimmerlands kommune 

***

Aarhus Universitet

***

Center for kompetenceudvikling og beskæftigelse – Kbh Ø

***

Job-linjen

***

Aarhus Kommune 

***

TDC Group

***

3F

***

J. Lauritzen

***

Gnist

***

Himmelev Lægehus

***

Den Kreative skole

***

Folkeuniversitetet Aarhus, Emdrup, Herning

***

Folkeuniversitetet Aalborg

***

Byform Aps

***

Jobcenter Odsherred

***

Olivia Danmark

***

Tambour-Mikkelsen

***

Café Sygemeldt

***

Lidt af det de siger…

“Det er første gang at jeg ikke har haft brug for en pause under et foredrag – jeg synes det var rigtig godt og meget relevant at have fokus på vores personlige styrker – tak for det”

Medarbejder | Roskilde kommune

***

“Vi havde et rigtig godt foredrag I Klub Roskilde Vest. Medarbejderne var RIGTIG tilfredse, det var sjovt, oplysende og tankevækkende. Så tak Tanja! Jeg vil klart anbefale dig til mine andre kollegaer”

Leder Olav Clausen | Klub Vest | Roskilde kommune

***

“Tusinde tak for en god og lærerig dag. Når jeg bliver stor vil jeg være ligesom dig!”

Stine Henriksen | Convatec

***

“Vi gennemførte en temadag med ”Fokus i Livet” hvor vi med Tanja´s store faglige indsigt og engagement fik en dag fyldt med energi og gode diskussioner. Vi aftalte konkrete aktiviteter og mål, som vi skulle have fokus på efterfølgende. Vi fik nogle rigtig gode redskaber, som både kan bruges arbejdsmæssigt og i private sammenhænge. Alt i alt en super dag, hvor alle deltagere følte sig tanket op med ny energi.”

 Anders Arvai | VP Finance | Convatec

***

“Vi har fået mere positiv energi! Vi er blevet mere ærlige og tør sige mere til hinanden. Tak fordi du var der.”

Anne-Marie Mikkelsen | Indehaver | Tambour-Mikkelsen

***

“Du var engageret og spændende at høre på og vores teamdag med Positiv Psykologi gav os indsigt i, hvorfor nogle arbejdsopgaver ”trækker tænder ud” og påvirker medarbejderne negativt. Tænk at “svagheder” kan blive til styrker! Vi har nu værktøjer til en gladere arbejdsdag med større energi”  

Lone Møller Riber | TDC Group | Odense

***

”Tak for dit tankevækkende foredrag. Jeg synes bedre og bedre om, hvad du gav os, og det lever stadig i mig. Jeg synes, det du gav, kan være en slags forberedelse til meditation og en måde bedre at leve dagene på og øve taknemmelighed. Enhver kan tage det op på sin måde. Jeg vil sige dig hjertelig tak!”

Marianne Eising | Den Kreative Skole | Fredericia

***

“Vi var en gruppe fra Aarhus Kommune, som havde fornøjelsen af ,at have en kursusdag med Tanja målrettet vores faggruppe. Tanja var rigtig god til at tage hurtigt fat i ”vores” surstråleri og det gav stof til eftertanke. Tanja var god til at få alle med og til at “prikke” lidt til de forskellige og det var slet ikke så ”farligt”som først antaget. Kan godt anbefales.”

Trafik og Veje | Teknik og Miljø | Aarhus Kommune

***

”Tusinde tak for en god og indholdsrig dag. Mit folk og jeg har været fuldt ud tilfredse. Du har hjulpet os til at få løsnet op i forhold til kommunikationen i gruppen. De ting du var inde på i de forskellige oplæg, var håndgribelige og aktuelle. Du har været god til at lytte til hvilke dilemmaer der røre sig i vores gruppe og fået dem omsat til noget vi både kunne relaterer til vores daglige praksis– og lave om på for den sags skyld.  Jeg kunne især god lide den måde hvorpå du koblede praksis historier på og spillede lidt ”skuespil”. Det at vi løbende blev inddraget i praktiske øvelser var rigtig godt, og har givet stor selvrefleksion  – og du har hjulpet os rigtig godt på vej”

Theresa Berg Andersen| Leder i Kridthuset | Vesthimmerlands Kommune, Løgstør |

***

”Tanja er altid klar til nye faglige udfordringer, hun er energisk, glad, imødekommende og empatisk, hvilket gør hende til en god, indlevende underviser og professionel interviewer. For nyligt inviterede jeg  Tanja, til at stå for, en workshop i positiv psykologisk coaching på Aarhus universitet. Her høstede hun stor deltager tilslutning og meget tilfredse kunder. Jeg giver derfor Tanja mine varmest anbefalinger.” 

Frans Ørsted Andersen, Lektor, Ph.D og associate professor i psykologi, v/ Aarhus Universitet

***

”Tanja havde en sjov, modig og atypisk indgang i forhold til den styrkebaserede tilgang, hun skulle tale om. Hun var god til bruge eksempler med udgangspunkt i de unges egne fortællinger og styrker, hvilket gav god mening for den enkelte. Indholdet var relevant, fordi vi fik indblik i teori og forskning omkring styrker og succes, men også fordi det blev koblet op på, de unge uddannelsessøgendes situation og deres af valg uddannelse. De fik nogle rigtig gode værktøjer med sig, i forhold til træffe nogle afgørende valg i livet og til, at bruge deres styrker mere konstruktivt og bevidst. Kort sagt foredraget og emnet var relevant og nærværende så jeg kan varmt anbefale både Tanjas faglige indhold og hendes gode energi.”

 Nikolaj Darre, vejleder v/ Center for kompetenceudvikling og beskæftigelse, København Ø

***

”Tak for et pragtfuldt foredrag, med masser af krudt og inspiration. Jeg er vendt hjem, fuld af inspiration og tog fat på min Positivitets-dagbog med det samme. Jeg har allerede delt noget af indholdet med en god ven – læst papirerne flere gange og gået i gang med at notere, hvad det giver mig, af indsigter og ny forståelse – glæder mig til at arbejde videre”

Deltager ved foredrag, Café Sygemeldt, København K

***

”For første gang efter min skilsmisse føler jeg mig fri, begejstret og dygtig. Efter jeg er blevet opmærksom på mine egne styrker, er jeg helt klart blevet mere kompetent, motiveret og engageret i mit arbejde, og derudover føler jeg mig også som en rigtig god mor og som en fantastisk ven. Men bedst af alt så føler jeg mig som en stærk, smuk og positiv kvinde fyldt med energi og lyst til livet, jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft det sådan. Jeg synes Tanja er en inspirerende humørbombe, og så er hun skarp på hvad man er god til og hvordan man ligesom gør det til sin helt personlige drivkraft – Jeg kan kun sige – PRØV DET.”

Rikke Blankenstein Pedersen, Tandplejer Colosseumklinikken, København K.

***

”Efter jeg har mødt Tanja, er jeg blevet meget skarpere i min jobsøgning, og på hvad jeg kan og vil lave, og jeg har nemmere ved at formidle det til netværket og “sælge” mig selv.  Til min sidste jobsamtale, var jeg slet ikke nervøs, for jeg vidste jo nu, hvad mine styrker var og hvad jeg gerne ville. Samtalen gik strålende og de sagde efter 20 minutter, at de mente jeg var den perfekte kandidat til jobbet.”

Tanja M. Løvefod, Master of Science, København S.

***

“Er utrolig overrasket over hvor meget, bare den første session kunne bidrage med. Fik nogle nye perspektiver og input – og hertil værktøjer jeg vil gå videre med. Efter samtalen, gik jeg resten af dagen og tænkte over det vi talte om, som gav en masse “aha” og “når’ ja”-tanker. Tanja er utrolig behagelig og varm – jeg følte mig straks helt tryg ved hende. Kan varmt anbefales.”

Anne Schjødt Truelsen, Cand. merc. psyk. stud., Frederiksberg C.

***

“Jeg fik nogle gode værktøjer med mig fra coachingen, og en ny måde at se tingene på. Jeg lærte blandt andet, at jeg ikke behøver, at lave om på mig selv, og være god til alt. Men at jeg netop skal gå på opdagelse i og udnytte de personlige styrker jeg allerede har. Det var godt for mig at finde ud af, at jeg er god nok. Det kan være hårdt, at tale om de ting man kæmper lidt med, men jeg synes du mødte mig lige der hvor jeg var, og derfor føltes det naturligt at snakke om tingene.”

 Emma Miriam M. Gillot, Fysioterapeut, København V.


Modtag mit nyhedsbrev

Du modtager en bekræftelsesmail om lidt.